SanitairID is een magazine waarmee we showroomhouders, interieurarchitecten, stylisten en installateurs willen inspireren op het gebied van sanitair. In het magazine, dat twee keer per jaar uitkomt (mei en oktober), besteden we aandacht aan technische innovaties, noviteiten en sanitairnieuws in de breedste zin van het woord.

 

SanitairID print

We bieden u de mogelijkheid om in SanitairID te adverteren door middel van een advertorial die aansluit bij de thema’s van het blad. Daarnaast verschijnt SanitairID online als interactieve PDF en wordt het magazine aangevuld met een conversiegerichte online campagne, waarbij verschillende kanalen van Technische Unie worden benut.

Lees meer

 

 

SID print

SanitairID print + productnieuws + e-mail

Naast de printversie verschijnt SanitairID online als interactieve PDF en wordt het magazine aangevuld met een conversiegerichte online campagne, waarbij verschillende kanalen van Technische Unie worden benut.

Lees meer

 

SID print + email

SanitairID omnichannel

Voor een optimaal bereik raden wij u aan te kiezen voor het SanitairID omnichannel pakket, waarbij de advertentie, het productnieuws en social media elkaar bijvoorbeeld perfect aanvullen.

Lees meer

Select omnichannel