Het productmagazine Technoscoop is toonaangevend in de installatiebranche. Zo wordt het door lezers gewaardeerd met een 8+ en staat het in de top 5 van meest gelezen vakbladen voor de E- en W-installateur (bron: Bouwkennis communicatiemonitor 2021). In Technoscoop informeren we onze klanten over innovaties en noviteiten, technieken, trends, assortimentsuitbreidingen, wet- en regelgeving en onze dienstverlening.

Voor een optimaal bereik raden wij u aan te kiezen voor Technoscoop Print + Productnieuws + e-mail of omnichannelpakket, waarbij advertentie, het productnieuws en de mailing elkaar bijvoorbeeld perfect aanvullen.

 

Technoscoop print

Past uw product binnen een van onze categorieën en wilt u uw product(en) onder de aandacht brengen? Dat kan in de vorm van een advertorial. U levert redactionele informatie en beeldmateriaal aan en wij zorgen ervoor dat uw input in de lay-out van het blad wordt opgemaakt.

Lees meer

 

Technoscoop print

Technoscoop print + productnieuws + e-mail

Voor meer bereik raden wij u aan te kiezen voor Technoscoop Print + Productnieuws + e-mail , waarbij advertentie, het productnieuws en de mailing elkaar perfect aanvullen.

Lees meer

 

Technoscoop print + email

Technoscoop omnichannel

Voor een optimaal bereik raden wij u aan te kiezen voor het Technoscoop omnichannelpakket, waarbij advertentie, het productnieuws, de mailing en social media elkaar perfect aanvullen.

Lees meer

 

 

Technoscoop omnichannel