ONLINE ADVERTISING

Online advertising

Zakelijke klanten oriënteren zich steeds  vaker op het internet voor zij overgaan tot aankopen. Online vindbaarheid in zoekmachines is om die reden steeds belangrijker. 

Voordat een klant tot een aankoop overgaat, doorloopt hij online verschillende fases. Bij elke fase van deze klantreis zetten we andere middelen in om de klant te bereiken. Een online campagne is een maatwerktraject.  Aan de hand van uw doel en de te bereiken doelgroep adviseren we u over de in te zetten kanalen verspreid over SEA, Display Marketing,  social media of iets anders.

We werken hiervoor met 2 adviespakketten:  Zilver en Goud. Deze pakketten zijn gericht op conversie of bewustwording. 

Tijdens de campagne volgen we de resultaten en sturen we zo nodig bij. Is de campagne afgelopen, dan analyseren we de resultaten om vast te stellen of de doelstellingen zijn bereikt.

Zilver - conversie

Wanneer u kiest voor een conversiepakket richten wij de campagne op de overwegings- en aankoopfase van de klantreis.

Het Online advertising zilverpakket van Technische Unie omvat een advertentie in Google inclusief een landingspagina op technischeunie.nl.

Lees meer
 

Zilver conversie

Zilver - bewustwording

Een bewustwordingscampagne wordt ingezet in de eerste fase van de klantreis, waarbij we de klant kennis laten maken met producten of diensten.

Dit zilver pakket omvat één social media advertentie en één landingspagina op technischeunie.nl. 

Lees meer
 

Zilver bewustwording

Goud - conversie

Wanneer u kiest voor een conversiepakket richten wij de campagne op de overwegings- en aankoopfase van de klantreis.

Het Online advertising goudpakket van Technische Unie omvat twee advertenties in Google inclusief twee landingspagina’s op technischeunie.nl. 

Lees meer
 

Goud conversie