Web only

Op onze website is een speciale actieomgeving ingericht waar losse actieproducten onder de aandacht van klanten worden gebracht. Deze zijn overzichtelijk ingedeeld naar productgroep.

Lees meer
 

Webonly

Productnieuws

Wilt u uw nieuwste producten of tools bij onze klanten onder de aandacht brengen? Met een bereik van meer dan 36.000 unieke bezoekers per week is onze website daar de ideale plek voor.

Lees meer
 

productnieuws

Productnieuws + Industriemail

Industrie productnieuws wordt samen met algemeen nieuws uit de branche, trainingen en events gedeeld via industrie.nl. Daarnaast verschijnt uw bericht in de online industrie nieuwsbrief waarbij we onderscheid maken tussen OEM/Paneelbouw en MRO/Industriële installateurs. 

Lees meer
 

industriemail

Online advertising

Zakelijke klanten oriënteren zich steeds  vaker op het internet voor zij overgaan tot aankopen. Online vindbaarheid in zoekmachines is om die reden steeds belangrijker. 

Lees meer
 

Online advertising

Thuiscomfort

Thuiscomfort.nl is het inspiratieplatform voor consumenten over duurzaam wonen, slim wonen (smart home) en langer zelfstandig thuis wonen. De website toont consumenten oplossingen om hun woning aan te passen en brengt ze in contact met specialisten in de buurt.

Lees meer

 

Thuiscomfort