De CV Hulp app is de helpende hand als het op storingen bij cv-ketels aankomt. Als u de storingscode invoert ziet u direct wat de oplossing is. De te vervangen onderdelen zijn vervolgens snel en gemakkelijk via de app te bestellen. Ook zijn er detailtekeningen in de CV Hulp opgenomen die inzicht geven in het binnenwerk van de ketel. Het is tevens mogelijk om direct op onderdelen te zoeken. Wel zo makkelijk dus!

Deze slimme app is de helpende hand als het op storingen bij cv-ketels aankomt. Als u de storingscode invoert ziet u direct wat de oplossing is. De te vervangen onderdelen zijn vervolgens snel en gemakkelijk via de app te bestellen. Ook zijn er detailtekeningen in de CV Hulp opgenomen die inzicht geven in het binnenwerk van de ketel. Het is tevens mogelijk om direct op onderdelen te zoeken.

U kunt de app downloaden in de Appstore van Apple en via Google Play.

Ja! De CV Hulp werkt met de combinatie van uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord.

Ja. Naast bijna alle type cv-ketels (inclusief losse onderdelen) zijn er ook boilers, verwarmingen, geiser- en warmwatertoestellen en zonne-energie collectoren in de CV Hulp opgenomen.

Een internetverbinding is niet nodig om de storingscode of een onderdeel op te kunnen zoeken. Dus als u in een ruimte zonder internet bent, kunt u gewoon gebruik maken van de app. Als u producten wilt bestellen heeft u wel een internetverbinding nodig.

Ja, de app kan op een iPad gebruikt worden, hoewel deze er niet voor is geoptimaliseerd. De app is dan ook niet direct zichtbaar als ernaar gezocht wordt in de App store, omdat Apple standaard filter op apps die geschikt zijn voor iPad. Als dit filter linksbovenin aangepast wordt naar ‘geschikt voor iPhone’ kan de app alsnog gevonden en geïnstalleerd worden.