SOLAR SOLUTIONS 2021: LAAT U VERRASSEN DOOR DE NIEUWSTE DUURZAME TECHNIEKEN

Door Technische Unie
15 juli 2021
author-image

Het duurde even, maar nu gaat Solar Solutions 2021 toch echt van start. De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Op Solar Solutions vindt u meer dan 500 innovaties op zonne-energiegebied. Maar ook 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag. 

Dit B2B-evenement biedt u de kans om te netwerken op hoog niveau. Daarnaast kunt u met hetzelfde toegangskaartje ook de naastgelegen beurs Duurzaam Verwarmd bezoeken. Dit is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux.

Totaaloplossingen

Vorig jaar viel het evenement helaas in het water. Dit jaar hebben we een nieuwe kans. Die pakken wij dan ook graag aan. Wij staan weer met een mooie stand op onze vaste plek. Op onze stand vindt u een combinatie van verschillende E én W oplossingen. Zonne-energie is heel belangrijk in de energietransitie. Maar om gebouwen volledig energieneutraal te krijgen, zijn totaaloplossingen vereist. Maakt u samen met ons een duurzaam Nederland mogelijk?

Gratis e-ticket met registratiecode 2021TU

U bent uiteraard van harte welkom en kunt uzelf gratis registreren via deze website. Vul 2021TU in als invitatiecode. Dan ontvangt u gelijk een gratis e-ticket ter waarde van €75,-. Met dit ticket kunt u ook de naastgelegen vakbeurs Duurzaam Verwarmd bezoeken.
Bent u er dit jaar ook bij?

Wat: Solar Solutions 2021
Waar: Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, stand C10
Wanneer: 28, 29 en 30 september van 10.00 tot 18.00 uur
Registratiecode gratis e-ticket: 2021TU