SOLAR SOLUTIONS 2022: KENNISMAKEN MET DE NIEUWSTE DUURZAME OPLOSSINGEN

Door Technische Unie
15 februari 2022
author-image

Nog even en dan start Solar Solutions op 12, 13 en 14 april 2022.  Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie én andere duurzame technieken in Noordwest-Europa. Op Solar Solutions vindt u meer dan 500 innovaties. Van losse duurzame apparaten tot complete totaaloplossingen. 

Dit B2B-evenement biedt u de kans om te netwerken op hoog niveau. Daarnaast kunt u met hetzelfde toegangskaartje ook de naastgelegen beurs Duurzaam Verwarmd bezoeken. Dit is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux.

Totaaloplossingen

Vorig jaar werden beide beurzen pas in september gehouden vanwege de maatregelen. Tóch bleek dit een onwijs succes. Wat was het fijn om eindelijk weer te netwerken en mooie technieken live te bewonderen.

Dit jaar gaan we er weer een prachtige ervaring van maken. Daarom is Technische Unie opnieuw van de partij. Wij staan met een mooie stand op onze vaste plek. Op onze stand vindt u een combinatie van verschillende E én W oplossingen. Zonne-energie is heel belangrijk in de energietransitie. Maar om gebouwen volledig energieneutraal te krijgen, zijn totaaloplossingen vereist. Maakt u samen met ons een duurzaam Nederland mogelijk?

Gratis e-ticket met registratiecode 2022TU

U bent uiteraard van harte welkom en kunt uzelf gratis registreren via deze website. Vul 2022TU in als invitatiecode. Dan ontvangt u gelijk een gratis e-ticket ter waarde van €75,-. Met dit ticket kunt u ook de naastgelegen vakbeurs Duurzaam Verwarmd bezoeken.
Bent u er dit jaar ook bij?

Wat: Solar Solutions 2022
Waar: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen, stand C13
Wanneer: 12, 13 en 14 april van 10.00 tot 18.00 uur
Registratiecode gratis e-ticket: 2022TU