INSPIRATIECENTRUM DUURZAAMHEID: PLAN UW BEZOEK

Technische Unie
27 maart 2023
author-image

Benieuwd naar de nieuwste duurzame oplossingen? In Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle kijkt u uw ogen uit. Van laadpalen, zonnepanelen, energieopslag en -management, warmtepompen en WTW-systemen, tot complete hybride- BENG- én NOM-opstellingen. 

Inspiratiecentrum Duurzaamheid bezoekt u ook virtueel

Bij een bezoek aan Inspiratiecentrum Duurzaamheid maakt u samen met uw vertegenwoordiger een complete tour door ons centrum. Is naar Zwolle komen niet mogelijk? Dan behoort een virtuele tour vanaf uw werkplek óók tot de mogelijkheden.

Warmtepompen, zonne-energie en laadoplossingen

In ons Inspiratiecentrum vindt u de nieuwste warmtepomptechnieken met een nóg beter rendement, stillere buitenunits, of zelfs volledig fluisterstille binnenopstellingen. 

Ook vindt u de modernste zonnepanelen met PERC technologie en/of half cut cellen met de hoogst mogelijke vermogens. Qua opslag vindt u in ons centrum zowel PCM als normale accuopslag. Verder is er gedacht aan verschillende afgiftesystemen en bronsystemen voor lage temperatuurverwarming.

Daarnaast vindt u verschillende laadunits met de nieuwste snufjes en mogelijkheden. 

Bekijk ons Inspiratiecentrum

Merken in Inspiratiecentrum Duurzaamheid
Noviteiten in Inspiratiecentrum Smart Industry van Technische Unie

Plan uw bezoek in Zwolle

Het Inspiratiecentrum Duurzaamheid is gevestigd op de begane grond van de Technische Unie Zwolle, Ravensburgstraat 2, 8028 PZ Zwolle.