TURN KEY VLOERVERWARMING IN VIJF STAPPEN

author-image

        

Technische Unie levert kant-en-klare vloerverwarming voor elk project.  Van product tot complete montage! Dit doen we in samenwerking met ons dochterbedrijf Ubel in vijf stappen:

1. Advies

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom gaan we het liefst in de ontwerpfase al met u in gesprek. Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunen we u graag bij de keuze van materialen, het ontwerp van de vloerverwarmingsinstallatie en inzet van de juiste regeltechniek.

2. Ontwerp

Op basis van uw tekening, bestekomschrijving en — indien beschikbaar — warmteverliesberekeningen maken we een offerte voor materialen en montage. Hiervoor werken we nauw samen met onze leveranciers. U kunt uw tekeningen uiteraard digitaal aanleveren; onze ontwerpsoftware heeft een koppeling met AutoCad. Aan ons tekenwerk voegen we ook berekeningen toe, zodat u een goed beeld krijgt van de vermogensopbrengst in de verschillende ruimten.

3. Begeleiding

Om het montageproces optimaal te laten verlopen, komen we van tevoren graag langs op de projectplaats. In overleg met u of uw projectleider inventariseren we de situatie ter plekke: hoe is de staat van de legvloer? Zijn er aandachtspunten die we in het montageproces moeten meenemen? Door goede afspraken te maken kunnen vertragende factoren tijdens het montageproces worden vermeden.

4. Planning

De werkzaamheden van ons montageteam worden nauwkeurig gepland binnen de projectplanning van de installateur/opdrachtgever. We maken duidelijke afspraken over de start en duur van onze werkzaamheden, bestellen de materialen en zorgen ervoor dat deze op het juiste moment beschikbaar zijn. Zo wordt er Lean gewerkt en hoeft niemand te wachten.

5. Aansturen werkzaamheden

In principe zijn we altijd aanwezig wanneer ons montageteam met een project begint. Mocht er ondanks alle zorgvuldige voorbereidingen toch iets missen, dan ondernemen we direct actie. Gedurende de werkzaamheden onderhouden we nauw contact met de projectleider en met ons montageteam. De resultaten leggen we vast in een rapport.