INSTALLATIELOGISTIEK

Bij leveringen op de bouwplaats of fabriek heeft u geen tijd om te zoeken naar uw materiaal. U wilt uw spullen op het juiste moment en de juiste plaats. Dit is waar Technische Unie ijzersterk in is. Maak gebruik van Installatielogistiek!

Wilt u efficiënt materialen ontvangen, voorraadkosten verminderen en faalkosten reduceren? Maak dan gebruik van onze logistieke services op locatie! Geheel op maat én waar u maar wilt.

Installatielogistiek

Op de bouwplaats ondersteunen wij u door mobiele service units te plaatsen op strategische plekken. Deze inbraak werende kasten op wielen worden vervolgens volledig ingericht met materialen. Tevens brengen wij materialen naar de plek toe waar de montage plaatsvindt. De monteur kan dan gelijk aan de slag.

Industrie

Ook bieden wij logistiek voor de industrie aan, oftewel logistieke oplossingen voor industriële spelers. Heeft u bijvoorbeeld meerdere artikelen nodig die als één onderdeel in het werkproces worden gebruikt? Dan maken wij van die artikelen één set. Die uit zo min mogelijk verpakkingsmaterialen bestaat. De logistiek medewerker op locatie ontvangt de speciaal samengestelde zending in een mobiele service unit. Die vervolgens op de werkvloer, dichtbij de monteurs, wordt geplaatst.

Ook aan de slag?

Tijdwinst, flexibiliteit, minder faalkosten, een efficiënter bedrijfsproces én minder CO-2 uitstoot? Wie wil dit niet! Heeft u interesse in logistiek op locatie? Neem contact op met uw verkoopkantoor.